Werken bij Wageningen Economic Research

Bij Wageningen Economic Research werk je dagelijks aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. Dat is onze missie en dat doen wij al jaren met succes nationaal en internationaal. Wageningen Economic Research is altijd op zoek naar talentvolle collega’s die hier een bijdrage aan willen leveren.

Je werkt voor opdrachtgevers uit de overheid, het bedrijfsleven en de non-profitsector:

  • aan actuele thema’s zoals duurzaamheid, klimaat, voedselzekerheid, consumentengedrag en de rentabiliteit van de agrarische en voedingssector;
  • met ruim 250 collega’s uit verschillende disciplines en met experts uit je eigen vakgebied, vaak ook internationaal;
  • volgens een marktconform salaris volgens de CAO voor WR met pensioenregeling bij het ABP Pensioenfonds en met goede studie- en verlofregelingen;
  • in Den Haag of in Wageningen, afhankelijk van je functie. Het hoofdkantoor van Wageningen Economic Research staat in het centrum van Den Haag, vlakbij het Vredespaleis.
Als groepshoofd kan ik op een persoonlijke wijze leiding geven aan collega's door hun op een resultaatgerichte wijze te laten acteren vanuit hun kracht, en te motiveren zich te blijven ontwikkelen.
Gabe Venema
Ik kan mijn wetenschappelijke nieuwsgierigheid uitleven op maatschappelijke vraagstukken en zie het resultaat terug in de supermarkt. Wetenschap met een bite: het verandert iets.
Eva van den Broek
De diversiteit in acquisitiemarkten waarop Wageningen Economic Research opereert, maakt mijn werk als coördinator van het Liaison Office uitdagend en afwisselend.
Judith Battjes