Onderzoek uitgelicht Wageningen Food & Biobased Research onderzoekt verschillende topics rondom voeding, voedsel en biobased toepassingen. Lees op de pagina meer over deze onderwerpen. 3D food printing 3D-printen biedt de unieke mogelijkheid om precieze hoeveelheden materiaal te gebruiken op zeer specifieke 3D-plaatsen. Zo kunnen... Afval: een schat aan grondstoffen voor materialen Vezels in hamburgerdoosjes, zetmeel uit aardappelschillen en polyester vezels uit gerecyclede PET-flessen: afval herbergt een schat aan waardevolle... Agrifood-reststromen verwaarden binnen de circulaire economie “Kan ik een hogere waarde realiseren voor mijn reststromen en daarmee bijdragen aan een circulaire economie?” Een vraag die veel bedrijven... Versproducten lekker lang houdbaar, altijd en overal Hoe houd je appels, en andere versproducten, na de oogst zo lang mogelijk sappig en stevig? Dat is de uitdaging waar bedrijven in de... Voedselverspilling verminderen Wie minder voedsel verspilt, maakt efficiënter gebruik van grondstoffen. Dat levert duurzaamheidswinst en kostenbesparingen op. Steeds meer... 12Volgende Twitter Whatsapp Linkedin Email