Afgerond 2016
-
PicknPack - Flexibel robot systeem voor automatische adaptieve verpakking van verse en verwerkte voedingsmiddelen
Kunnen robots fungeren als flexibele sorteerders en inpakkers van voedingsmiddelen? In het Europese project PicknPack wordt een prototype van een... -
GreenCHAINge Sierteelt
Het is van het grootste nationale belang dat de sierteeltsector in Nederland haar huidige leidende positie behoudt. Alles hangt in sterke mate af van... -
Ketenaanpak actieprogramma reduceren voedselverliezen en voedselverspilling
Jaarlijks wordt in Nederland tussen 1.4 en 2.5 miljoen ton aan voedsel verspild. De Nederlandse en Europese overheid hebben ambitieuze... -
FUSIONS
Een efficiënter gebruik van hulpbronnen en een aanzienlijke vermindering van voedselverspilling in de keten van het land naar de tafel. Dat is... -
Onderbouwen stimulerende werking van voedingsmiddelen op het immuunsysteem
Een goed werkend immuunsysteem is cruciaal voor onze gezondheid. Veel voedingsproducten claimen goed voor het immuunsysteem te zijn, maar hun werking... -
Robot-kwaliteitsbeoordeling in voedselproductie
Binnen dit project zal een flexibel systeem worden ontwikkeld voor het automatisch verpakken van verse en verwerkte voedselproducten. Het systeem zal... -
eFoodLab – managen van kennis uit voedselonderzoek
Voedselonderzoek is fundamenteel aan het veranderen door het gebruik van nieuwe informatietechnologie. Publicaties zijn digitaal, data worden... -
Good, Bad or Risky?
Het project ‘Good, Bad or Risky?’ richt zich op het ontwikkelen van beoordelingsinstrumenten om de impact van (nieuwe) eiwitten op darm-... -
Nieuwe eiwitvoedingsmiddelen en nieuwe verwerking
Dit PhD project verkent de effecten van nieuwe voedingbewerkingstechnologieën op een aantal kwaliteitsattributen van nieuwe... -
Nieuwe eiwitvoedingsmiddelen - wat ouderen nodig hebben, wat willen ouderen 1
De groeiende heterogene groep ouderen is een interessante doelgroep voor commercialisatie van eiwit verreikte producten. Relatief weinig is bekend...