Afgerond 2017
-
Meer en Beter Eiwit
Afsluitend project binnen onderzoeksprogramma van EZ en STW voor eiwitinnovaties met als doel innovatieve methoden te ontwikkelen om eiwitten te... -
ZoCool! Slim koelen met behulp van zonne-energie
In het project ZoCool! is een regelsysteem ontwikkeld die zonne-energie maximaal benut ten behoeve van het koelen van versproducten. Dit systeem kan... -
Maatwerk in textuur en smaak resulteert in een slikgel die bitterheid maskeert
Een slikgel in twee smaken (koffie en anijs) die de bitterheid van medicijnen maskeert/vermindert. Daardoor wordt het slikken van pillen eenvoudiger.... -
Global One Health-risico's van toepassing van dierlijke mest
Mest wordt breed ingezet als natuurlijke bemesting en vormt daarmee wereldwijd een belangrijke grondstof voor de landbouw. De toepassing van mest... -
AF-SIP-14002 Customized Processed Food for Quality and Health
TNO and Wageningen Food & Biobased Research are forming a cooperative framework in the area of food, nutrition and bio-based research to create a... -
Milde conservering van levensmiddelen - AF-12148
Hoge kwaliteit, verlengde houdbaarheid en behoud van verse eigenschappen zijn belangrijke behoeften in food processing. Nieuwe milde... -
AF12203 Carbohealth
Koolhydraten zijn belangrijk voor een correcte werking van onze hersenen, hart, zenuwstelsel, spijsvertering en immuunsysteem. Nederlandse bedrijven... -
Eindeloos groenten AF-12195
In de PPS Eindeloos Groenten werken Food & Biobased Research en een aantal bedrijven samen aan verwaarding van reststromen van groenten.... -
Meer groente en fruit voor iedereen
Het project ‘Meer groente en fruit voor iedereen’ heeft als doel bij te dragen aan een structurele verhoging van de groente- en...