Partners gezocht: verband tussen koolhydraatmetabolisme, Advanced Glycation End Products (AGE’s), ontsteking en gezondheid

Project

Op zoek naar effectieve strategieën om metabole en neurodegeneratieve ziekten te voorkomen en/of te behandelen, maar ontbreekt het geld voor onderzoek? Dan kan dit jullie kans zijn, met 50 procent subsidie van het TKI en daarnaast financiering van het Gerrit Grijns Initiative (WUR)! We starten een consortium rond dit onderwerp waarin al drie (!) promovendi worden gefinancierd. Voor dit project zijn we op zoek naar partners die graag strategieën willen opzetten voor de ontwikkeling van gezonde levensmiddelen.