Nieuw studieclubaanbod winterbijeenkomsten 2017-2018 VIC Sterksel

Nieuws

Nieuw studieclubaanbod winterbijeenkomsten 2017-2018 VIC Sterksel

Gepubliceerd op
10 november 2017

VIC Sterksel biedt een nieuw winterprogramma met actuele kennis uit onderzoek en innovatie voor varkenshouders.

Veel varkenshouders benutten het winterseizoen om hun kennis verder te vergroten. Dit gebeurt o.a. in studieclubs met collega-varkenshouders, meewerkende gezinsleden en medewerkers. Speciaal voor studieclubs heeft VIC Sterksel een geactualiseerd programma-aanbod voor het winterseizoen beschikbaar. Ook een virtueel bedrijfsbezoek op afstand, de ‘Online Farm Visit’, is mogelijk.

Maatwerk

Een bijeenkomst op VIC Sterksel is maatwerk. VIC biedt daarvoor een hele reeks van mogelijke onderwerpen. Deze beslaan vrijwel alle deelaspecten van het zeugen- en/of vleesvarkensbedrijf. Innovatie, duurzaamheid, dierenwelzijn, zijn daarbij belangrijke thema’s. Klik hier voor de flyer met een actueel overzicht.

Online Farm Visit

Via een tablet of telefoon kunt u nu een live-verbinding maken met VIC Sterksel. Een daadkrachtige bedrijfshygiëne belemmert immers vaak een echt stalbezoek bij andere bedrijven. ‘Eerst zien, en dan geloven’ is dan lastig. Op basis van uw behoefte geeft een VIC-medewerker een interactieve videorondleiding door de stal of stallen. Het virtueel bedrijfsbezoek kan eventueel ook op andere locaties een kijkje bieden. Neem voor meer informatie contact op met VIC Sterksel.