Anseros PAP ozon waterbehandelingssysteem door BZG goedgekeurd

Anseros PAP ozon waterbehandelingssysteem door BZG goedgekeurd

15 oktober 2020

Op 12 oktober 2020 heeft de Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw een positief oordeel gegeven over het zuiveringsrendement van de Anseros PAP ozon waterbehandeling van Envico. De installatie verwijdert de gewasbeschermingsmiddelen uit het lozingswater met oxidatieproces op basis van dosering van ozon.

De unit is in 2020 getest door de business unit Glastuinbouw van Wageningen University & Research, volgens het meetprotocol dat is vastgesteld door het Platform Duurzame Glastuinbouw. Hierdoor is de BZG-lijst nu uitgebreid tot twintig goedgekeurde zuiveringsinstallaties.

Anseros PAP ozon waterbehandeling van Envico

Voor meer informatie over de installaties kan contact worden opgenomen met de betreffende toeleveranciers. Voor informatie over het laten testen van een zuiveringsinstallatie volgens het meetprotocol kunt u contact opnemen met Jim van Ruijven.​