Activiteit

Glastuinbouw en Bloembollen voor het voetLICHT

Afgelopen jaren is er veel ontwikkeld en geïnnoveerd vóór en dóór Glastuinbouw & Bloembollen. Dit heeft ervoor gezorgd dat deze sectoren wereldwijd zeer hoog staan aangeschreven. Wereldwijd wordt de toegevoegde waarde van ‘bedekte teelt’ steeds beter gewaardeerd.

Dit hebben we voor elkaar gekregen door samen te werken en steeds weer nieuwe dingen te ontwikkelen. Hier mogen we trots op zijn! Een deel van deze ontwikkelingen heeft plaats gevonden bij De Club van 100 van Wageningen University & Research. In samenwerking met een groep van keten brede toeleveranciers en overheden zijn mooie dingen ontstaan die bijdragen aan de (duurzame) ontwikkeling en marktpositie van beide sectoren.

Organisator Wageningen University & Research Glastuinbouw
Datum

wo 22 september 2021 13:30 tot 19:30

Locatie Horti Science Park, Violierenweg 1-3, 2665 MV Bleiswijk

Tijd om ons licht hierover te laten schijnen!

Het is goed om terug te blikken naar wat er allemaal bereikt is, welke kennis er verzameld is. Daarnaast is het goed om te belichten wat er op dit moment loopt en weer even een update te krijgen van de stand van zaken. Dan is de volgende stap natuurlijk vooruitkijken: wat zijn de trends, waar wordt aan gewerkt en wat moet er nog gebeuren?

Dit alles willen we doen in een feestelijke, en uiteraard coronaproof setting. Aanmelden is verplicht.

Programma

Hieronder vindt u het meest actuele programma. Kijk voor updates regelmatig op de website! Het programma zal tussentijds worden aangevuld.

Programma.png
Horti Science Park Event - Banner