Laatste ontwikkelingen belichting op LichtEvent op 12 februari

Welk spectrum is het beste voor mijn gewas? Heeft tussenbelichting zin? Hoe moet ik telen met LED-belichting? Heeft lichtspectrum invloed op de biologie en hoe krijg ik meer natuurlijk licht in de kas? Het LichtEvent is de ideale gelegenheid om kennis op te doen van de laatste ontwikkelingen, inzichten en onderzoeken rondom (LED)belichting en natuurlijk licht en daarover te discussiëren. Graag nodigen we u uit voor het LichtEvent op woensdag 12 februari in Bleiswijk.

Organisator Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw, Kas als Energiebron en Delphy Improvement Centre

wo 12 februari 2020 12:30 tot 20:00

Locatie Bleiswijk

U kunt deelnemen aan rondleidingen bij WUR Glastuinbouw en Delphy en workshops volgen over lopende en recente onderzoeken. Daarbij kunt u zelf uw programma samenstellen.

12.30 uur Ontvangst
13.00 uur Welkom en opening door Dennis Medema (Glastuinbouw Nederland)
Anja Dieleman (Wageningen University & Research BU Een veelkleurige blik op LED belichting door Anja Dieleman
Eric Poot (Wageningen University & Research BU Glastuinbouw) Interview telers: waarom investeren ze in LED belichting
13.45 uur Rondleiding langs kasproeven Wageningen University & Research en Delphy Improvement Centre
15.00 uur Pauze
15.30 uur Workshopronde 1
16.30 uur Workshopronde 2
17.30 uur Borrel en buffet
20.00 uur Einde bijeenkomst

Kosten

Deelname bedraagt € 25,00 excl. BTW, bij directe betaling via iDEAL. Ontvangt u liever een factuur, dan zijn de kosten € 32,50 excl. BTW (dit kunt u op het aanmeldformulier aangeven).

Aanmelden

Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot maandag 10 februari 12.00 uur.

Annuleren

Annuleren kan alleen schriftelijk via akerkhof@glastuinbouwnederland.nl. Bij annulering vóór 10 februari 12.00 uur wordt uw inschrijfgeld, minus € 7,50 administratiekosten, terugbetaald. Na 10 februari 12.00 uur kunt u niet meer annuleren. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Beeldmateriaal

Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@kasalsenergiebron.nl.

Neem voor meer informatie contact op met Dennis Medema:
Telefoon: 085 003 64 00
Mobiel: 06 422 530 55