Nieuws

Nieuwe leden Club van 100 gelijk aan de bak bij het kiezen van nieuwe gezamenlijke projecten

Gepubliceerd op
19 februari 2018

Tijdens de eerste vergadering van de Club van 100 dit jaar, ontvingen elf nieuwe leden het certificaat van deelname. Daarmee is het aantal leden de afgelopen tijd verder gegroeid tot 72.

De nieuwe leden zijn: Havecon Horticultural Projects, Hinova B.V., Huisman Scherming B.V., Light4Food, Meteor Systems BV, MPS Sustainable Quality, Nature’s Pride, Pothosplant, Rovero Systems B.V., Ushio Europe B.V. en WPK Vegetables Plants.

Na de uitreiking van de certificaten konden de nieuwe leden voor de eerste keer meebepalen aan welke onderwerpen de Club van 100 moet gaan werken. Aan het begin van elk jaar wordt een keuze gemaakt uit de door de leden zelf aangedragen nieuwe onderwerpen waar in collectieve projecten gewerkt gaat worden.

Naast de al lopende projecten was er dit keer financiële ruimte om nog drie nieuwe onderwerpen te kiezen om samen met leden uit te werken tot een projectvoorstel. De leden hebben nu gekozen voor: Interactie kasklimaat & gewasgezondheid, Wortelmilieu, en Data in de tuinbouw.

Bij elk onderwerp gaat de komende maanden een begeleidingscommissie aan de slag om samen met Wageningen University & Research, Business Unit Glastuinbouw te komen tot een concrete uitwerking van de plannen.