PlantgezondheidEvent 2020 - Grenzeloos Plantgezond (geannuleerd)

Nederland is het middelpunt van de glastuinbouw wereldwijd. Internationaal zijn wij een belangrijk productieland met veel innovaties. De ontwikkelingen in de wereld gaan ook verder. Tijdens het PlantgezondheidEvent op 24 maart, van Glastuinbouw Nederland en Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw, wordt u meegenomen in deze ontwikkelingen. Het thema van het event is dan ook: 'Grenzeloos Plantgezond'.

Organisator Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw en Glastuinbouw Nederland

di 24 maart 2020 12:30 tot 20:00

Locatie Bleiswijk
Prijsomschrijving Zie kopje 'Kosten'

Mededeling

In verband met het Corona-virus hebben wij, in overleg met Glastuinbouw Nederland, besloten het PlantgezondheidEvent 2020 niet door te laten gaan.

Wij kijken of we dit in het najaar alsnog kunnen laten plaatsvinden.

Met vriendelijke groet, De organisatie

De keynote sprekers van dit jaar zijn autoriteiten op het gebied van plantgezondheid: Jan van der Blom en Ronald Valentin. Jan van der Blom is expert plantgezondheid in de groenteteelt in Spanje en Ronald Valantin is expert plantgezondheid in de sierteelt in Canada. De heren delen hun internationale kennis en ervaringen.

Ook mogen de workshops en rondleidingen langs innovatieve projecten in de onderzoeksfaciliteiten van Wageningen University & Research natuurlijk niet ontbreken op het programma.

12:30 uur Ontvangst
13:00 uur Welkom door Caroline van der Salm (Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw)
13:05 uur Opening door Sjaak van der Tak (Glastuinbouw Nederland)
13:15 uur Keynote speakers Ronald Valentin en Jan van der Blom onder leiding van Helma Verberkt (Glastuinbouw Nederland)
14:30 uur Rondleidingen langs posterpresentaties
15:30 uur Pauze
16:00 uur Workshopronde 1
17:00 uur Workshopronde 2
18:00 uur Buffet
20:00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden

Deze bijeenkomst is alleen te bezoeken door leden van Glastuinbouw Nederland. Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot vrijdag 20 maart 2020, 12:00 uur, mits er nog plaats is. Per toeleverancier mogen maximaal drie deelnemers zich aanmelden.

Ter plaatse aanmelden voor de bijeenkomst is ook mogelijk (indien er nog plaats is). Dan is alleen betaling per factuur mogelijk (zie kosten).

Kosten

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen €25,- voor leden van Glastuinbouw Nederland indien u direct betaalt via iDEAL. De kosten voor niet-leden bedragen €75,-. Ontvangt u liever een factuur, dan betaalt u €7,50 extra (dit kunt u op het aanmeldformulier aangeven).