Energie - Op weg naar een fossielvrije kas

Energie - Op weg naar een fossielvrije kas

Wat leren we uit de onderzoeken naar fossielvrije kassen? Welke kennis kan al toegepast worden in bestaande kassen? En is bijvoorbeeld het terugwinnen van latente warmte al interessant? Deze vragen en andere aspecten komen aan bod in dit Webinar.

Organisator Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw en Glastuinbouw Nederland

do 5 november 2020 15:30

Locatie Online
Prijsomschrijving Gratis

Gespreksleider: Robert Solleveld (Glastuinbouw Nederland)

Sprekers:

• Frank Kempkes (Wageningen University & Research)
  • Tristan Balk (Delphy)

Aanmelden

Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot donderdag 5 november, 10.00 uur

Hoe gaat het in z'n werk?

Voor het volgen van het Webinar heeft u alleen een goede internetverbinding en een telefoon/computer/tablet met geluid nodig. De dag van het Webinar (begin van de middag) ontvangt u per e-mail nadere instructie en een link waarmee u het Webinar kunt volgen. Zorg ervoor dat u tien minuten voordat het Webinar start de inlogprocedure hebt uitgevoerd.