EnergiekEvent 2020 op 23 april

EnergiekEvent 2020 op 23 april

Save the date: Kas als Energiebron, Wageningen University & Research, Business Unit Glastuinbouw en Delphy Improvement Centre organiseren op 23 april 2020 het EnergiekEvent. Al vele jaren dé ideale gelegenheid om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen over energie in de glastuinbouw.

Organisator Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw

do 23 april 2020 13:00 tot 18:00

Laat u inspireren tijdens het EnergiekEvent. Onderzoekers en ondernemers praten u bij over de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. U kunt weer deelnemen aan diverse workshops en de projecten bezoeken in de kassen van Wageningen University & Research en Delphy Improvement Centre. Veel aspecten komen aan bod waaronder Het Nieuwe Telen, CO2-voorziening, energiezuinig belichten en nieuwe energiezuinige kassen.

Dus noteer deze datum alvast in uw agenda. Het programma en inschrijving volgen in het vroege voorjaar van 2020.

Bekijk een impressie van het event in 2019.