Global One Health symposium markt in Afrika

Global One Health, Past, Present and Future

In de huidige globaliserende wereld met veranderende levensstijlen en nieuwe ziektebedreigingen is het beschermen van gezondheid een belangrijke uitdaging. Neem deel aan de discussie tijdens het Global One Health symposium op 24 oktober 2019 in Wageningen.

Organisator Wageningen University & Research

do 24 oktober 2019 12:30 tot 17:00

Locatie Gaia, building number 101
Droevendaalsesteeg 3
6708 PB Wageningen
Zaal/kamer 1 & 2

Alle disciplines betrekken

Om ziekten te voorkomen, zijn onderzoekers en beleidsmakers er steeds meer van overtuigd dat we allerlei interacties mee moeten nemen. Interacties tussen gezondheid van de mens, diergezondheid, plantgezondheid en het milieu; inclusief klimaatverandering, voedselveiligheid en -zekerheid, sociale veranderingen, economische ontwikkeling en handel enz.

Dit vereist intensievere interactie tussen wetenschappelijke disciplines. Wageningen University & Research (WUR) startte daarom het onderzoeksthema Global One Health in 2015. Er zijn sindsdien interessante onderzoeksresultaten om te presenteren, maar we staan ​​ook voor belangrijke nieuwe uitdagingen.

Programma

Tijdens dit symposium presenteren we onderzoeksresultaten en werken we samen toe naar verdere ontwikkeling van de aanpak van nieuwe en opkomende global one health issues.

12:30 Introductie
12:40 Presentatie resultaten WUR Global One Health onderzoeksprogramma