Open dag fruitonderzoek Wageningen University & Research

Open dag

Open dag fruitonderzoek Wageningen University & Research

Op 16 augustus organiseert Proeftuin Randwijk de jaarlijkse open dag. Tijdens deze open middag zijn diverse proeven en demonstraties te zien van het fruitonderzoek dat Wageningen University & Research op Proeftuin Randwijk laat uitvoeren.

Organisator Proeftuin Randwijk (bestaat uit Wageningen University & Research, NFO, FruitConsult en Centrale Adviesdienst Fruitteelt)

do 16 augustus 2018 14:30 tot 20:30

Locatie Randwijk
Lingewal 1
6668 LA Randwijk

De onderzoekproeven van WUR die bezichtigd kunnen worden:

• Onderzoek perebladvlo en oorwormen, Karin Winkler
  • Droogtestress bij peer, Rien van der Maas
  • Houtig kleinfruitonderzoek van het nieuwe Houtig Kleinfruit Centrum (HKC), Dalphy Harteveld

’s Avonds zijn er mechanisatiedemonstraties: er zijn demo’s uit het Fruit 4.0-programma en het onderzoek Innovatieve efficiënte toedieningstechnieken dat door WUR in publiek-private samenwerkingen wordt uitgevoerd. Ook precisiewortelsnoei met behulp van drones wordt gedemonstreerd.

Tussen de rondleidingen en het tijdens het eten is er gelegenheid om een bedrijvenmarkt te bezoeken met meer dan 40 standhouders.

Toegang

Gratis voor sponsoren en supporters van Proeftuin Randwijk. Bezoekers die geen sponsor of supporter zijn betalen € 20,- toegang per persoon.