Webinar

Webinar Slecht nieuws voor de Duizendknoop: praktijkkennisnetwerk van start!

De Aziatische duizendknoop staat wereldwijd op de agenda. Deze lastig te bestrijden invasieve exoot kan andere planten verdringen, voor schade zorgen aan wegen, bruggen, glooiingen en gebouwen en vormt een toenemend probleem voor overheden, bedrijven en particulieren. We nodigen u uit deel te nemen aan het (gratis) webinar ‘Slecht nieuws voor de Duizendknoop: praktijkkennisnetwerk van start!

Organisator Vereniging Stadswerk Nederland
Datum

wo 10 juni 2020 11:00 tot 12:00

Locatie Online
Prijsomschrijving Gratis

Chris van Dijk (WUR) vertelt u over het Landelijk Kennis- en Praktijknetwerk Invasieve Exoten dat is opgericht en tijdens dit webinar officieel wordt gelanceerd. Terreinbeheerders vinden daar gevalideerde en onafhankelijke informatie. Dr. Ir. Suzanne Lommen (Universiteit van Leiden) gaat in op biologische beheersing met natuurlijke vijanden. Wat is het precies? Is het veilig? En welke mogelijkheden zijn er voor de Aziatische duizendknoop?

U kunt tijdens dit webinar live chatten met Chris en Suzanne. Heeft u wel interesse in dit onderwerp maar komt het tijdstip niet uit? Schrijf u dan toch in voor het webinar en kijk het terug op een moment dat u schikt!

Aziatischeduizendknoop_webinar.jpg