Workshop

Workshop Bijengezondheid nu en in de toekomst

Binnen het project B-GOOD organiseren we een workshop over ‘bijengezondheid nu en in de toekomst’. We zijn benieuwd hoe verschillende doelgroepen binnen de bijensector aankijken tegen de huidige wijze van bijenhouden, en naar hun ideaalbeeld voor de toekomst.

Organisator Wageningen Plant Research
Duur 2 uur, datum nog te plannen

Voor wie?

Voor een twee uur durende online workshop in oktober 2020, zijn we op zoek naar maximaal twintig deelnemers. De doelgroep waar we naar zoeken bestaat uit:

Wat gaan we doen?

De workshop heeft ten doel om inzicht te krijgen hoe er vanuit de doelgroep aan wordt gekeken tegen de volgende drie onderwerpen:

Verwachte uitkomsten van deze workshop:

Grotere kans op deelname in B-GOOD project bij deelname aan workshop

Binnen het B-GOOD project starten we dit najaar met een 2de fase proef waarin acht Nederlandse bijenhouders de kans krijgen gedurende twee jaar de B-GOOD technologie thuis te testen bij drie van hun volken. Deelnemers aan de workshop in oktober krijgen voorrang bij de selectie van deze groep bijenhouders. Meer informatie over het project tijdens de workshop.

Inschrijven

Er worden maximaal twintig mensen uitgenodigd voor deelname aan deze workshop. Bij meer dan twintig inschrijvingen, selecteren we de deelnemers zodanig dat we een zo divers mogelijke samenstelling van de groep krijgen. Het kan zijn dat u niet door ons gekozen wordt.

De online workshop zal plaatsvinden in oktober 2020, de precieze datum wordt nog nader bepaald.

Bent u geïnteresseerd in deze workshop? Vul dan het formulier in door op de link hieronder te klikken. U kunt zich aanmelden tot maandag 14 september. Kort daarna zullen wij de selectie van de deelnemers bekend maken en een datum gaan plannen.

De inschrijving voor deze workshop is gesloten.