Ga direct naar onderdeel:
Content
Zoekbox
Kruimelpad
Show
Facebook
Twitter
Whatsapp
Google
Linkedin
Email
Menu
Over Wageningen
Werken bij
Contact
Inloggen
nl|Nederlands
en|Homepage
de|Startseite
fr|Page d’accueil
Onderwijs &
Opleidingen
Onderzoek &
Resultaten
Expertises &
Dienstverlening
Zoeken
Zoek
Verwijder
U bent hier
Home
Klik om uit te klappen
Onderwijs & Opleidingen
Onderzoek & Resultaten
Expertises & Dienstverlening
Werken bij
Nieuws
Agenda
Doneren
Dossiers
Over Wageningen
Universiteit
Alumni
Social media
Achtergronden
Wageningen Campus
Contact
Sports Centre de Bongerd
Onderzoek & Resultaten
Klik om uit te klappen
Onderzoeksprojecten LNV
Topsectoren
Onderzoeksprojecten LNV
Klik om uit te klappen
Expertisegebieden
Nieuws
Expertisegebieden
Klik om uit te klappen
Beleidsondersteunend onderzoek
Kennisbasis onderzoek
Wettelijke onderzoekstaken
Topsectoren
Kennis op maat
Kennisdesk DG AN
Automatisch projectenoverzicht
Kennisbasis onderzoek
Klik om uit te klappen
KB-projecten lopend in 2018
Afgeronde projecten KB
Afgeronde projecten KB
Klik om uit te klappen
Mondiale voedselzekerheid
Duurzame landbouw
Biobased Economy
Duurzame ontwikkeling van de groenblauwe ruimte
Gezond en veilig voedsel in ketenperspectief
Transitie & Innovatie
Nieuwe technologieën
Gezond en veilig voedsel in ketenperspectief
Klik om uit te klappen
Kwaliteit van grondstoffen (KB-15-001)
Technologie in de keten (KB-15-002)
Gezonde, veilige en duurzame producten (KB-15-003)
nteractie tussen voedsel en mens (KB-15-004)
Integrale afweging in de keten (KB-15-005)
Kwaliteit gemeten in de keten (KB-15-006)
IPOP-customized nutrition
Gezond en veilig voedsel kennisbasis voor toekomst
Gezond en veilig voedsel kennisbasis voor toekomst
Show