Project

Collection and storage of data on board of Tridens I

Verandering aan boord van de Tridens hebben er voor gezorgd dat de bestaande datastromen zijn veranderd, waardoor de bestaande software de juiste gegevens niet meer oppikt en ook niet kan opslaan. Daarnaast, levert de nieuwe apparatuur data die eerder niet beschikbaar was. De huidige software moet worden aangepast om de benodigde en de nieuwe data op te kunnen pikken en op te slaan aan boord. Verder moet de database (FRISBE) worden aangepast om de nieuwe data te kunnen opslaan. Daarnaast, ontstaat er door alle nieuwe apparatuur akoestische interferentie als alles aan staat. Zonder dat het duidelijk is wat alle bronnen van geluid zijn. Een overzicht van de geluidsbronnen zal worden gemaakt, te samen met een survey specifieke beschrijving van de noodzaak om dit apparaat werkende te hebben.  

Verandering aan boord van de Tridens hebben er voor gezorgd dat de bestaande data stromen zijn veranderd, waardoor de bestaande software de juiste gegevens niet meer oppikt en ook niet kan opslaan. Daarnaast, levert de nieuwe apparatuur data die eerder niet beschikbaar was. De huidige software moet worden aangepast om de benodigde en de nieuwe data op te kunnen pikken en op te slaan aan boord. Verder moet de database (FRISBE) worden aangepast om de nieuwe data te kunnen opslaan.

Daarnaast , ontstaat er door alle nieuwe apparatuur akoestische interferentie als alles aan staat. Zonder dat het duidelijk is wat alle bronnen van geluid zijn. Een overzicht van de geluidsbronnen zal worden gemaakt, te samen met een survey specifieke beschrijving van de noodzaak om dit apparaat werkende te hebben.  

Publicaties