KD-2017-076_True Pricing voedingsproducten vervolgstudie

In het voorjaar van 2017 is het project maatschappelijke effecten van voedsel opgeleverd. In dit vervolgproject worden aanvullende vragen van het ministerie van Economische Zaken (EZ) opgepakt.

Het project maatschappelijke effecten van voedsel is in het voorjaar van 2017 opgeleverd. Aanvullende vragen binnen het ministerie van Economische Zaken (EZ) worden binnen dit project opgepakt waarbij de methodiek duidelijk gepositioneerd wordt ten opzichte van alternatieve methodieken, drie producten worden uitgewerkt en productvergelijking plaatsvindt, en waarbij een voorstel gemaakt wordt hoe de uitkomsten met het brede publiek gedeeld kunnen worden. Deze resultaten zullen gepresenteerd worden op een symposium dat EZ organiseert.