Slimme en hoogwaardige voedselverwerking

Slimme voedselverwerking en -bereiding van hoge kwaliteit wordt bereikt met geautomatiseerde, data gedreven voedselproductie en -bereiding. Wageningen University & Research draagt bij aan het realiseren van voorspelbare, betrouwbare en hoogwaardige voedselproductie, gebaseerd op feiten en afgestemd op de individuele behoeften van klanten en consumenten.

Optimalisatie van de productieketen

Het gebruik van robots voor repetitieve taken onder zware omstandigheden - hoge of lage temperaturen en vochtigheid, bijvoorbeeld - in combinatie met flexibele, geautomatiseerde verwerking, sortering en verpakking, verbetert de optimalisatie van de voedselproductieketen (kosten, kwaliteit, verliezen en levering).

We bieden u:

Onderzoek, advies, hardware / software ontwikkeling van prototypen en softwarefunctionaliteit ontwerpen. Wij beschikken over vakkennis op het gebied van:

  • Computervisie & reconstructie van 3D-producten
  • Agro Food Robotics
  • Voedsel informatica (data science en kunstmatige intelligentie)
  • Verpakkingstechnologie en materialen
  • 3D-voedselprinten
  • Kwaliteitsbewaking en voedselverwerkingstechnologie
  • Supply chain management oplossingen
  • Consumentenbehoeften en gedrag

    Wilt u met ons samenwerken? Neem contact op met onze Business Developer: