Seminar robotica in de voedingsindustrie en -logistiek

Seminar Robotica in de voedingsindustrie en -logistiek

Informatietechnologie en robotica spelen een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse Food & Agri sector. Verdergaande automatisering vraagt om
investeringen, kennis en praktische inzichten. Welke opties zijn er? Hoe om te gaan met traceerbaarheid en contaminatie? Tijdens dit seminar worden de
meest actuele mogelijkheden en belangrijkste aandachtspunten besproken door experts en toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Organisator Wageningen Academy
Locatie Wageningen Campus

Deze cursus wordt in het najaar van 2020 weer aangeboden,
u kunt alvast interesse tonen:

Praktische informatie
Prijs indicatie € 295,00 Per persoon, inclusief lunch, koffie/thee/frisdrank en afsluitende netwerkborrel.

Programma en onderwerpen

Tijdens het seminar wordt ingegaan op de noodzaak en mogelijkheden van verdere automatisering en robotisering in de Food sector. Naast diverse presentaties bevat het programma ook praktijkvoorbeelden en ruim voldoende tijd voor interactie met de experts en deelnemers.

Doelgroep

Dit seminar is bestemd voor professionals die betrokken zijn bij de automatisering van productie en/of logistieke processen. Hierbij gaat het ook om processen die van belang zijn voor de kwaliteit en sortering van diverse voedingsmiddelen.

Resultaat

Na het seminar heeft u een actueel overzicht verkregen van de onderliggende informatietechnologie welke wordt toegepast bij robotica. Ook heeft u een beeld gekregen van de diverse toepassingsmogelijkheden en belangrijkste aandachtspunten die relevant zijn voor het toepassen van robotica in de Foodsector.

Cursusleider

De cursusleider van dit seminar is ing. Erik Pekkeriet, Wageningen University & Research.

> FAQs

Meer cursussen en traningen