KIVI-jaarcongres Circulaire Economie

Congres

KIVI-jaarcongres Circulaire Economie

Wageningen University & Research (WUR) is dit jaar de host van het KIVI-jaarcongres. Op 21 november vertellen meer dan 60 sprekers over hun ervaringen en kansen die de circulaire economie biedt.

Organisator KIVI in samenwerking met Agrotechnology & Food Sciences Group
Datum

di 21 november 2017 10:00 tot 17:30

Locatie Wageningen Campus en Hotel de Wageningsche Berg

Tijdens het KIVI-jaarcongres op 21 november vertellen meer dan 60 sprekers in circa 30 sessies en twee plenaire delen over de kansen en uitdagingen van de verandering naar een circulaire economie. Je maakt kennis met verschillende benaderingen van circulaire economie en leert over circulair ontwerpen. Arthur Mol (WUR) zal als gastheer de dag openen. Er zijn interessante keynotes van Diederik Samsom (HVC), René Berkvens (Damen Shipyards), Marjan van Loon (Shell) en Eva Gladek (Metabolic) en je kunt deelnemen aan excursies naar het Innovation Centre van FrieslandCampina of het bijzondere gebouw van het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW).

KIVI-jaarcongres Circulaire Economie

Naast host is WUR ook de organisator van een aantal workshops rond Resource Use Efficiency, Biobased en Circular economy. Ook NIOO-KNAW en FrieslandCampina verzorgen workshops op de Campus. Het KIVI-jaarcongres is open voor iedereen. KIVI-leden en studenten hebben gratis toegang.