Onderzoekssamenwerking op het gebied van Sport & Gezondheid

We werken samen met nationale sportfederaties en internationale sportorganisaties, gemeenten, overheden, bedrijven en non-profitorganisaties. We zijn altijd geïnteresseerd in en op zoek naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden op het gebied van onderzoek en innovatie.

Vanwege onze achtergrond als life science-universiteit en bundeling van onafhankelijke onderzoeksinstituten binnen één organisatie hebben we de unieke mogelijkheid om fundamenteel onderzoek, evidence-based toepassingsgericht onderzoek en praktijkonderzoek te doen op het gebied van sport & gezondheid.

Onze onderzoeksprojecten kunnen plaatsvinden op basis van samenwerkingsverbanden tussen verschillende onderzoeksinstituten en universitaire leerstoelgroepen. We werken vaak samen met andere universiteiten en onderzoeksinstituten en/of nationale of internationale partners.

Wilt u met ons samenwerken aan onderzoek en innovaties op het gebied van sport en gezondheid?

Of staat u voor specifieke uitdagingen op een van onderstaande gebieden? Werk dan met ons samen!