
Markt, consument en keten
(BO-23)
Projecten 2017
-
BO-23.05-001-005 - Eindeloos groenten AF-12195 In de PPS Eindeloos Groenten werken Food & Biobased Research en een aantal bedrijven samen aan verwaarding van reststromen van groenten....
-
BO-23.05-001-006 - Verwaarden en verduurzamen CONO en KDV - AF-12007 De combinatie van verduurzamen en verwaarden vormt de kern van de strategie van zowel Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV) als Cono Kaasmakers. Beide...
-
BO-23.05-001-013 - Gezonde vleeskuikenketen - AF-14216 Doel van dit PPS voorstel is om via ketenoptimalisatie te komen tot rendementsverbetering voor de keten als geheel met de focus op een gezonde,...
-
BO-46-002-008 - Bio ketenefficiëntie reststromen Binnen dit project is sprake van twee onderzoekslijnen: Onderzoekslijn A richt zich op de preventie van derving in biologische winkels, en van de...
-
BO-46-002-007 - CARVE - reduceren voedselverliezen en voedselverspilling Elk jaar wordt in de Nederlandse voedselketen tussen de 1.4 en 2.5 miljoen ton voedsel verspild. Een systematisch kader en een benadering van de keten...
-
BO-45-002-006 - Houdbaarheid Begrepen Doel van het publiek-private partnerschap van Houdbaarheid Begrepen is het terugdringen van houdbaarheidsdatum gerelateerde derving op het...
-
BO-23.05-001-022 - AF-15295 Economische Informatievoorziening In 2016 is het onderzoek dat een jaar eerder is gestart om te verkennen of het bedrijfsleven bereid is om samen met het Ministerie van EZ het...
-
BO-45-001-001 - REFRESH: reducing food waste REFRESH is a European Research and Innovation Action project, funded by the H20202015 programme (EC No 641933). The overall aim of the REFRESH project...
-
BO-23.05-001-025 - AF-15211 COnsuMer acceptance of Bio-based food packaging (COMBO) Bio-gebaseerde verpakking voor voedsel bieden fabrikanten en retailers in de voedselbranche grote kansen voor de verduurzaming van hun productieproces...
-
BO-23.05-001-026 - AF-EU-16007 Richfields De grote voedingsvraagstukken op dit moment haken in op de gezondheid van de consument in relatie tot voeding, consumenten gedrag en lifestyle...
Overige projecten:
- Monitor maatschappelijke waardering
- SmartAgriFood