Duurzaamheid

Festivals over de hele wereld worden steeds duurzamer, het WUR100FEST mag daar geen uitzondering op zijn. Met verschillende maatregelen proberen we het WUR100FEST zo duurzaam mogelijk te maken.

Terwijl jij geniet van het eten en drinken op het festival, proberen wij ervoor te zorgen dat deze op een zo duurzaam mogelijke manier wordt aangeboden. Denk daarbij aan het aanbod en verpakkingen van eten en drinken. Ook het bestek en servies zal van duurzaam materiaal gemaakt zijn.

Afval scheiden bij cateringplaatsen is op de campus de normaalste zaak van de wereld, op het festival zal dit niet anders zijn.

Heb je altijd al willen weten hoeveel energie jouw moves op de dansvloer opleveren? Probeer het uit op de energievloer waarbij je kunt zien hoe hard je moet dansen om het licht aan te houden!

In voorbereiding op het festival proberen we nog zoveel mogelijk duurzame maatregelen toe te passen  op het gebied van bijvoorbeeld energie en sanitaire voorzieningen, zodat het festival alleen een grote impact heeft op de mensen die komen.

Laat weten dat je komt

We horen graag of je komt, zodat we een idee hebben op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Laat het ons weten via onderstaande knop.