Eten en drinken

Tussen alle optredens en activiteiten door kun je op WUR100FEST uiteraard terecht voor een hapje en een drankje. Omdat de campus wordt omgetoverd tot festivalterrein zullen er op diverse locaties bars verrijzen waar je er normaal gesproken werkt en/of studeert.

Er is zelfs een foodtruckplein op het festival waar voor iedereen wat lekkers te halen is, een lekker ijsje zal daarbij ook niet ontbreken.

Voor het WUR100FEST is een zeer speciaal bier gebrouwen. Het bier is uniek en wordt alleen op 15 september geschonken maar op is op! De naam van het bier is bedacht voor een student en op Facebook verkozen tot de beste naam: Hoppy 100 Years.

Er is dus plek genoeg om met je medestudenten, collega’s of gezin te eten en drinken terwijl je geniet van het diverse programma.

Registreer online

We horen graag of je komt, zodat we een idee hebben op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Laat het ons weten via onderstaande knop.

Food court

Bedrijf Gerecht Prijs Meer informatie
Maza - Donny Otterlo Mezze plate met libanees brood, 3 smaken hoemoes, falafel en salade Per plate €6,00 www.maza.nl
UmaMeats - Mendelt Tillema Luuk Domhof De UmaMeats Burger is Sappig & Smaakvol, met meer mineralen en omega-3 en minder zout en verzadigd vet. Gemaakt van rundvlees en zeewier. Per burger €5,50 www.umameats.nl
Henk van Keulen Puntzak verse Friet Puntzak friet + mayonaise €2,50 | Puntzak friet + truffel mayonaise en gerapte kaas €3,50 www.henkvankeulen.nl
Broodje kippenworst met toppings van Green Egg €5,00
IJS van Max - Max van der Salm Biologisch ijs van Max Per bol €1,25 15:00-15:30 €1,00!

Orion The Spot

Bedrijf Gerecht Prijs
OSP Bibimbap - vega en vlees variant €5,00
Banaan op stokje met toppings Bier, wijn, frisdranken, limonade €1,50

Forum Grand Cafe

Bedrijf Gerecht Meer informatie
Cormet O.a. Goede koffie en thee met assortiment muffins, appelflappen, home made cookies. Panini’s Assortiment speciaal bieren Barfood Broodje kroket Soep www.cormet-wageningen.com