Muziek

Geen festival zonder muziek natuurlijk! Op 10 podia zullen ca 40 singer-songwriters, orkesten, bands en dj’s ervoor zorgen dat er altijd wel ergens muziek te horen is die jou aanspreekt.

Je komt op het festivalterrein op Wageningen Campus allerlei genres tegen: van filmmuziek tot ska, van blues tot klassiek, van eigen nummers tot covers, van latin vibes tot Klezmer, van Chinese folk tot Nederlandstalige hits, van scherpe teksten tot gevoelige melodieën, van country tot rock ‘n’ roll, van rauw tot gepolijst, van pop tot punk, van ballads tot hartstikke dansbaar, van lang vervlogen tijden tot heel modern, van soul tot jazz en van meezingers tot kinderliedjes.

En de kans is groot dat er bekenden van je op het podium staan, want het leuke is dat elke act minimaal één muzikant heeft die student, alumnus of medewerker van WUR is. Het festival is dus voor en door WUR!

Naast muziek zijn er ook nog zo’n 20 acts met dans, cabaret, straattheater, films en activiteiten voor het hele gezin.

Neem een voorproefje van #WUR100FEST

Het is tijd om in de stemming te komen voor #WUR100FEST. Daarvoor hebben we een playlist samengesteld met een selectie van de 40 singer-songwriters, orkesten, bands en DJ’s die ervoor zorgen dat er voor ieder wat wils is op #WUR100FEST. Veel plezier met de playlist:

Luister naar de playlist

Registreer online

We horen graag of je komt, zodat we een idee hebben op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Laat het ons weten via onderstaande knop.