Vier ‘100 years WUR’ samen

Een feestje vier je natuurlijk niet alleen. Dus trommel je huisgenoten, studiegenoten, collega’s, je sportteam, verenigingsvrienden, dispuutsgenoten, jaarclubgenoten, roeimaatjes, etc op en kom samen naar het WUR100FEST om het 100-jarig bestaan van WUR groots te vieren!

Ga de strijd aan op de energy dance floor, klets lekker bij op een van de vele terrasjes onder het genot van een hapje en een drankje, lach je suf bij (stand up) comedy, laat je verrassen door (straat)theater en dance the night away op het geluid van een van de vele bandjes en dj’s.

Moedig samen vrienden of collega’s aan die op het podium staan, want elke act wordt uitgevoerd door minimaal één iemand die student, alumnus of medewerker van WUR is. Het festival is dus voor en door WUR!

We horen graag of je komt, zodat we een idee hebben op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Laat het ons weten via onderstaande knop.

Laat weten dat je komt