Locaties alumni events in de wereld

De World Wide Wageningen Alumni Day zal 100 jaar WUR vieren met alumni over de hele wereld. Doe mee aan de Live Cooking van het 'Duurzame menu van de toekomst' of de online wereldwijde dialoog 'Toegang tot gezond voedsel in metropolen'. Bekijk de wereldbol om uit te vinden waar evenementen zullen plaatsvinden. Elke locatie heeft zijn eigen interessante programma.

Waar in de wereld worden alumni evenementen gehouden?

Klik op de wereldbol en ontdek waar alle WUR-alumni-evenementen wereldwijd worden georganiseerd en meld je aan! Nieuwe evenementen zullen continue worden toegevoegd en iedere locatie heeft zijn eigen interessante programma. Let op: niet alle evenementen vinden plaats op 23 juni. Check de datum.

Wil je zelf iets organiseren?

Heb je de wereldbol met evenementen bekeken maar geen evenement in de directe omgeving te vinden? Geen zorgen, organiseer een eigen evenement voor alumni en ontvang de speciale 100 Years Party Box met allerlei 'gifts en gadgets'! Registreer je eigen evenement door het registratieformulier in te vullen via de oranje knop aan de rechterkant en vraag hiermee direct de unieke Party Box aan (deadline 7 mei 2018).

Locaties van alle evenementen wereldwijd. Controleer de datum!