Praktische informatie & contactHeeft u vragen?

Hier vindt u veel gestelde vragen en antwoorden. Heeft u geen antwoord op uw vraag gevonden? Mail dan naar alumni@wur.nl.

Registratie en ticket

Koop uw ticket voor het festival via de oranje button aan de rechterkant.

Locatie

Het alumni-eeuwfeest vindt in Wageningen plaats op Wageningen Campus. Hier vindt u een plattegrond van de campus met alle gebouwen. Op de campus is voldoende parkeergelegenheid, meestal op enkele minuten lopen van uw eindbestemming.

Campusterrein Alumnireunie, 23 juni.
Campusterrein Alumnireunie, 23 juni.

Hotel informatie

Komt u voor enkele dagen naar Wageningen Campus? In de nabije omgeving is er een grote keuze aan overnachtingsmogelijkheden in hotels, B&B’s en eventueel op de camping. Op de campus zelf zijn verschillende restaurants  met een divers catering aanbod, incl. warme maaltijden. Daarnaast is er in Wageningen en Ede een brede keuze aan horeca.
Hotel De Wereld en Restaurant O Mundo hebben een speciaal Wisdom & Wonder menu en arrangement voor deze gelegenheid samengesteld.
Ook Hotel De Wageningsche Berg heeft voor u een speciaal overnachtsarrangement. Om gebruik te maken van de gereduceerde prijzen wordt u verzocht code WWWAD - GFC1877 door te geven.