wur on wheels

Artists in residence – Beelden op de Berg

In aanloop naar de elfde editie van de tentoonstelling Beelden op de Berg in het Belmonte Arboretum, wordt er een voorprogramma georganiseerd op de campus. Als onderdeel daarvan zal een drietal ‘Artist in Residence’ naar de campus komen.

Organisator 100 years WUR

za 10 maart 2018 tot za 16 juni 2018

Locatie Wageningen Campus

Naast algemene verdieping op het thema ‘eeuwige verjonging’ gaat het voorprogramma nadrukkelijk in op de relatie van het thema met maatschappelijke en wetenschappelijke vraagstukken. Anne Geene, William Engelen en foodcurators Digna Kosse en Lucas Mullié krijgen daarmee de mogelijkheid om gedurende ruim twee maanden hun artistieke onderzoek te doen in de omgeving van WUR. Waarbij ze het kunnen koppelen aan wetenschappelijk onderzoek, de samenwerking aan kunnen gaan met studenten en/of medewerkers van de universiteit en hun werk onder de aandacht kunnen brengen van een nieuw publiek. Daarnaast worden er presentaties, lezingen, workshops of kleine exposities georganiseerd.

Aanvullende informatie over deze activiteit zal spoedig bekend gemaakt worden.