Brainstormsessie: hoe delen we onze WUR verhalen met de wereld!

Bijeenkomst

Brainstormsessie: hoe delen we onze WUR verhalen met de wereld!

Wij delen veel van onze verhalen over ons onderzoek met de wereld. Toch blijft er nog een groot deel verborgen voor de buitenwereld. Ter gelegenheid van het honderdjarig jubileum van WUR, wordt er een brainstormsessie georganiseerd om met elkaar de acties te identificeren die nodig zijn om de interessante en relevante WUR-verhalen die verborgen liggen te vinden en te delen. In een tweede openbare bijeenkomst, worden de ideeën direct in praktijk gebracht.

Organisator 100 years WUR

do 14 juni 2018

Locatie Wageningen Campus

Om uiteenlopende redenen hebben onderzoekers vaak geen tijd, gelegenheid of middelen om een groter publiek te bereiken.

Alleen in nauwe samenwerking kunnen onderzoekers, leidinggevenden en communicatiemedewerkers deze verhalen vinden en vertellen. Maar zijn deze verschillende groepen ooit wel eens samengekomen om te praten over hoe we dat zo enthousiast, gemotiveerd en efficiƫnt mogelijk gaan doen? Om onze verhalen naar buiten te brengen en zo deel een maatschappelijke dialoog op gang te brengen, kunnen we ons bijvoorbeeld de volgende vragen stellen:

• Hoe motiveren we onderzoekers om over hun werk te communiceren?
  • Hoe kunnen we leidinggevenden helpen hun werknemers te stimuleren om hun onderzoek en kennis te delen?
  • Hoe kunnen we communicatiemedewerkers in staat stellen om de interessante en relevante verhalen binnen onze organisatie op te speuren?

Aanvullende informatie over deze activiteit inclusief data en locatie zal spoedig bekend gemaakt worden.