Euroleague for Life Sciences (ELLS)

Conferentie

ELLS Scientific Student Conference 2018

De Euroleague for Life Sciences (ELLS) en Wageningen University & Research nodigen alle studenten van ELLS-universiteiten uit om deel te nemen aan de ELLS Scientific Student Conference 2018. Het doel van deze conferentie is om studenten binnen de Life Sciences aan te moedigen met elkaar in contact te komen, en aandacht te krijgen voor hun onderzoek met betrekking tot het thema 'Life Sciences: looking across disciplines'.

Organisator Euroleague for Life Sciences (ELLS)

vr 9 november 2018 tot za 10 november 2018

Locatie Orion, gebouwnummer 103
Bronland 1
6708WH Wageningen

Wat is een Scientific Student Conference?

Een wetenschappelijke conferentie is een bijeenkomst van wetenschappers waarin zij hun werk presenteren, hun kennis over een bepaald onderwerp kunnen verruimen en ideeën kunnen uitwisselen. Tijdens de Scientific Student Conference zullen studenten degenen zijn die hun onderzoek presenteren. Tijdens deze conferentie zijn er prijzen voor de studenten met de beste poster en presentatie. Naast het wetenschappelijke deel van de conferentie worden er ook andere activiteiten georganiseerd, zoals een studentenfeest.

Doelgroep

BSc, MSc en eerstejaars PhD studenten (op moment van inleveren van het abstract) van universiteiten die aangesloten zijn bij het ELLS netwerk:

• BOKU, Austria
  • CAU, China
  • CULS, Czech Republic
  • HUJI, Israël
  • LU, New Zealand
  • SCIENCE, Denmark
  • SLU, Sweden
  • UHOH, Germany
  • WULS-SGGW, Poland
  • WUR, The Netherlands

Belangrijk

Studenten worden uitgenodigd een samenvatting/ abstract van hun onderzoek in te dienen (online). Deadline is 15 juni 2018.

Meer informatie en indienen van abstract:

Bezoek onze website