Festival Wageningen Wisdom & Wonder

Festival

Festival Wageningen Wisdom & Wonder

Een festival met een bruisende line-up vindt plaats op Wageningen Campus. In de middag is het programma vooral gericht op kinderen, onder meer met speciale kinderlaboratoria en natuurlijk een springkussen. Tijdens het avondprogramma zijn er veel workshops en optredens en plekken om te praten en lekker te eten en drinken bij verschillende foodtrucks met uiteraard duurzame gerechten. In de avond barst een groot feest los met artiesten en een dj. De ideale gelegenheid om collega’s, oud-studiegenoten en vrienden te ontmoeten.

Organisator 100 years WUR

za 15 september 2018

Locatie Wageningen Campus

Artiesten gezocht voor 100 years WUR activiteiten

Ben jij of ken jij een artiest die het leuk zou vinden om op te treden tijdens een van de activiteiten ter ere van 100 years Wageningen University & Research? Denk aan (straat)theater, muziek, dans, toneel, etc. Laat het ons weten!

Voorwaarde is dat de artiest uit de omgeving Wageningen komt of bestaat uit minimaal één WUR student, medewerker of alumnus.

Tussen maart en november 2018 zullen er allerlei activiteiten plaatsvinden in het kader van 100 years WUR waarbij we graag artiesten een podium bieden. We zoeken veruit de meeste artiesten voor het Wisdom & Wonder Festival op zaterdag 15 september op de campus. In de middag is het programma vooral gericht op kinderen, onder meer met speciale kinderlaboratoria en natuurlijk een springkussen. Tijdens het avondprogramma zijn er veel optredens, workshops en plekken om lekker bij te praten en te eten en drinken.

Alle artiesten vanuit verschillende disciplines en genres zijn welkom om te mailen. Mocht je toevallig al eerder bij de 100 years WUR organisatie hebben doorgegeven dat je interesse hebt, dan hoeft dit niet nog een keer. Het tonen van interesse geeft geen garantie voor een plekje in de programmering, maar we doen uiteraard ons best voor iedereen. In verband met het budget kunnen we alleen een onkostenvergoeding geven.

Mailen kan naar festival.100years@wur.nl. We nemen voor 1 maart contact met je op als we mogelijkheden zien in de programmering.