Invention Summer Camp Wageningen

Activiteit

Invention Summer Camp Wageningen

Wij zijn voor onze 2 daagse studenten hackathon op zoek naar duurzame, innovatieve en originele ideeën om jou als student te laten excelleren! We nodigen daarom HBO en WO studenten en studententeams van verschillende disciplines uit heel Nederland uit om met oplossingen te komen voor hét studeren van de toekomst! We bieden je een enerverend (Engelstalig) programma aan, waarin werken centraal staat.

Organisator 100 years WUR
Datum

vr 25 mei 2018 tot za 26 mei 2018

Locatie Wisdom and Wonder Pavilion, Wageningen Campus

Maar je zult ook geïnspireerd worden door onze interessante workshops en lezingen. Veel kun je leren van onze business partners, mentoren en vakspecialisten. Doe mee, en breid je netwerk met andere studenten en zakelijke contacten uit. Ontwikkel je persoonlijke vaardigheden op diverse gebieden. Lever het beste idee aan en win 2.500 euro met je team. Geniet van 2 dagen all-inclusive werken, leren en entertainment. Je kunt je nu gratis inschrijven.

Invention Summercamp website

Wat is onze doelstelling?

Invention Summer Camp is een event dat mogelijk gemaakt wordt door Wageningen University & Research. In 2 intensieve dagen brengen we meer dan 100 multi disciplinaire HBO en WO studenten samen op onze Campus. We bieden een gevarieerd en uitdagend programma aan, waarbij gewerkt wordt aan het ontwikkelen van innovatieve ideeën, maar daarnaast ook ruimte is voor inspirerende workshops op het gebied van innovatie en het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden. De studententeams worden bijgestaan door ervaren mentoren, docenten, vakspecialisten en onze partners uit het bedrijfsleven. Zaterdags presenteren de teams hun beste idee aan een vakbekwame jury, bestaande uit vertegenwoordigers uit de wereld van onderwijs, innovatie en bedrijfsleven.

Wie kunner er deelnemen?

We zoeken niet alleen innovators en techneuten, maar ook studenten uit de faciltaire hoek, van creatieve opleidingen en potentiële ondernemers. Elke student met een open mind en frisse onconventionele ideeën is van harte welkom! Inschrijving staat open voor HBO en WO studenten. Dat kan individueel, maar ook in teams tot maximaal 6 personen.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan