Meld je aan voor de 100 years Sweater Design Challenge!

25 april 2017

Heb je ontwerptalent en wil je voor het jubileumjaar van Wageningen University & Research dé 100 years sweater ontwerpen? Meld je dan nu aan voor de 100 years Sweater Design Challenge.

De Circular Economy Student Hub daagt je uit voor het ontwerpen van de nieuwe sweater van Wageningen University & Research. De wedstrijd staat open voor alle medewerkers en studenten van Wageningen University & Research. Op basis van een online poll en een jurypanel, zal op 2 juni 2017 zal het winnende ontwerp bekend worden gemaakt tijdens het Circular Fashion Symposium.

Circular Fashion 2017 vraagt aandacht voor duurzaamheid van mode en circulaire economie. De geplande activiteiten staan in het teken van het verbinden van studenten, onderzoekers en bedrijven om de uitdagingen in de huidige mode industrie aan te gaan en innovatieve oplossingen te creƫren voor een duurzame mode-toekomst.

De projectorganisatie van 100 years steunt graag dit initiatief en zal deelnemen in het jurypanel. De winnaar ontvangt, naast eeuwige roem, uiteraard een eigen exemplaar van de sweater en een limited edition 100 years gift box!

Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd en het aanmeldformulier op de website van Circular Economy Student Hub.