Green Student Challenge

Activiteit

Month of Education - Finale Student Challenge 'Design the Ultimate Urban Greenhouse'

Hoe ziet de kas van de toekomst eruit? Tijdens de eerste Wageningse Student Challenge gaan studenten een duurzaam urban greenhouse ontwikkelen. Lokale productie van voedsel speelt een steeds grotere rol binnen steden. De sector staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Ook in Nederland ontstaan steeds meer initiatieven op dit gebied.

Organisator 100 years WUR

di 28 augustus 2018

Locatie Wageningen

Tijdens de presentatie tonen ze hiervan een voorbeeld: met een schaalmodel, virtuele tour of een app waarmee bewoners de lokale voedselproductie kunnen monitoren.

Studenten van relevante studies en/of life sciences universiteiten in de hele wereld kunnen zich voor de Challenge opgeven. De resultaten worden door een vakkundige jury beoordeeld.

Bezoek de website voor meer informatie en om je op te geven.