Student MOOC: The Science behind Beer

MOOC

Month of Education - Student MOOC Science of Beer

Vier honoursstudenten van Wageningen University & Research maakten een Massive Open Online Course (MOOC) over een bijzonder thema: bier. Niet alleen over hoe bier kan worden gedronken, maar ook aspecten zoals productie, marketing en gezondheidsrisico’s komen naar voren. De MOOC wordt namens Wageningen University & Research aangeboden op verschillende kanalen.

Organisator Wageningen University & Research

di 24 april 2018

Locatie Online

Een MOOC door studenten tilt het idee van een ‘flipped classroom’, waar studenten les geven in plaats van les krijgen, naar een ander niveau. In vier modules komt de hele productieketen van bier aan de orde. De studenten produceren het geheel niet alleen, ze eindigen ook voor de camera en doen een deel van de interactie met de deelnemers. Het team is inmiddels uitgebreid met andere enthousiaste studenten. De MOOC wordt op 24 april gelanceerd.