Open Monumentendag

Activiteit

Open Monumentendag

Altijd al eens - of weer eens - binnen willen kijken in de hoogleraarswoning in het Schip van Blaauw, het voormalig Laboratorium v microbiologie of de gebouwen op De Dreijen?
Grijp nu je kans! Tijdens de Open Monumentendag Wageningen op zondag 9 september a.s. openen veel oude en nieuwe gebouwen van de honderdjarige Wageningen University & Research de deuren.

Organisator 100 years WUR
Datum

zo 9 september 2018

Locatie Wageningen

Bezoekers zijn onder meer welkom in de voormalige universiteitsgebouwen op de Wageningse Berg, de Dreijen en Duivendaal, maar ook een aantal gebouwen op de Wageningen Campus is men van harte welkom. Ervaren gidsen geven een verfrissend inkijkje in ruim een eeuw bouwen voor Wageningen University & Research.

Op vrijdagavond 7 september wordt er in de Aula een boeiende avond georganiseerd met sprekers en muziek. Hier wordt de publicatie ‘Van Clusters tot Campus’ van het Comité Open Monumentendag Wageningen gepresenteerd. Het boek beschrijft de geschiedenis van de universiteit en haar gebouwen, vanaf het prille begin tot anno nu.

Kijk voor meer informatie op de website van de Open Monumentendag Wageningen, of download de Programmagids.

De Open Monumentendag Wageningen wordt georganiseerd door het Comité Open Monumentendag Wageningen in samenwerking met 100 years WUR