Opening event 100 years WUR

Opening event 100 years WUR

Op 8 maart, rond middernacht proosten studenten en medewerkers van WUR om het honderdjarige jubileum in te luiden.

Organisator Wageningen University & Research

do 8 maart 2018 08:00

Locatie Wageningen Campus

Voorafgaand geeft het Nederlands Studenten Orkest (NSO) een klassiek concert in het Forum. Daarna volgt een borrel met glühwein op het evenemententerrein, tussen Atlas en Orion, terwijl BigBand Sound of Science, medewerkersband van WUR, erop los swingt. Rond middernacht neemt rector Arthur Mol het woord voor de officiële start van het jubileumjaar en wordt er geproost. De avond wordt afgesloten met een spectaculaire lasershow, waarin verleden, heden en toekomst van WUR te herkennen zijn.

20.00 Inloop Forum
20.30 NSO concert in Forum (inschrijven noodzakelijk)
22.00 Sound of Science concert in evenemententent
23.45 Toespraak op evenemententerrein

Alleen inschrijven voor het concert van NSO is noodzakelijk. Er zijn 450 kaarten beschikbaar voor medewerkers en studenten van WUR. Schrijf je dus snel in via onderstaande link. Vanaf 22:00 is het programma in de evenemententent tussen Atlas en Orion vrij toegankelijk voor iedereen.