IxESN & ISOW Potluck dinner

Bijeenkomst

Potluck-maaltijd: we vieren culturele diversiteit!

Twee internationale studentenverenigingen slaan de handen ineen om op een feestelijke manier aandacht te besteden aan de steeds groter wordende culturele diversiteit bij de WUR. IxESN Wageningen en ISOW organiseren samen een potluck-diner voor alle studenten die graag meedoen aan een multicultureel eetfestijn. De deelnemers wordt gevraagd om gerechten uit hun land van herkomst te bereiden en mee te nemen om zo kennis te maken met elkaars cultuur.

Organisator 100 years WUR

wo 16 mei 2018

Locatie Wisdom and Wonder Pavilion, Wageningen Campus

Neem een zelfbereid gerecht mee uit je eigen cultuur en deel dit zodat we allemaal kunnen smullen van een ongelofelijke diversiteit aan lekkere dingen. Laat ISOW en IxESN weten welk gerecht je meeneemt.

Dit evenement wordt gecombineerd met de onthulling kunstwerk 'Must Leave'. Zie deze pagina voor meer informatie.