Open dag

Volg de vis | Kijkje in de keuken van visserijonderzoek

Hoe worden visbestanden in kaart gebracht en komen vangstadviezen tot stand? Op welke manier werken wetenschappers en vissers samen? Wat doen we aan onderzoek om bijvangst te verminderen? Onderzoeksinstituut Wageningen Marine Research organiseert op 9 februari een open dag voor de visserijsector om dit soort vragen te beantwoorden.

Organisator Wageningen Marine Research
Datum

za 9 februari 2019 10:00 tot 15:00

Locatie IJmuiden
Haringkade 1
1976 CP IJmuiden
+31 317 480 900

Met welke vraag kom jij naar de open dag ?

Aan de hand van 8 interessante sessies geven we tussen 10.00 en 15.00 uur een kijkje in de keuken van visserijonderzoek. Je maakt nader kennis met de praktijk van wetenschappelijk visserij-advies over een duurzaam beheer van de visserij op de Noordzee en de binnenwateren. Ook krijg je een beeld van gebruikte onderzoekstechnieken en -tools. De sessies zijn bedoeld om met elkaar in gesprek te gaan over visserijonderzoek. Meer informatie over de sessies volgt zo spoedig mogelijk.

Voor wie is de open dag bedoeld ?

De open dag is bedoeld voor vissers, leerlingen van visserijscholen en belanghebbenden zoals visserijorganisaties, beleidsmakers en natuurorganisaties. Je bent van harte welkom op 9 februari op onze vestiging in IJmuiden!

Aanmelden

Geïnteresseerd in onze open dag ‘Volg de vis’ ? In verband met de lunch ontvangen wij graag uiterlijk 24 januari je aanmelding. Je kunt je opgeven via communicatie.marine-research@wur.nl.