Terug naar profiel
Projecten - EM (Esther) Hogeveen-van Echtelt MSc
-
Optimaliseren van plantaardige eiwitopbrengst en kwaliteit door aanpassing condities in de naoogstfase
Optimaliseren van plantaardige eiwitopbrengst en kwaliteit door aanpassing condities in de naoogstfase - WUR Project Optimaliseren van plantaardige... -
Verpakkingen vs. Verliezen
Verpakkingen vs. Verliezen - WUR Project Verpakkingen vs. Verliezen In de voedingsmiddelenindustrie wordt hard gewerkt aan een duurzame oplossing voor... -
Humistatus: vochtstatus en -regulatie met nieuwe proces- en koelmethoden
Vochtgerelateerde problemen bij versproducten, zoals schimmel en fysiologisch bederf, leiden tot waarde- en gewichtsverlies. Opvallend is dat deze... -
Circular eco-feed chain for responsible pork consumption and production at Curacas
Circular eco-feed chain for responsible pork consumption and production at Curacas - WUR Project Circular eco-feed chain for responsible pork... -
GreenCHAINge 4: Champignons
Het produceren, distribueren en verkopen van een voorspelbare, consistente, goede kwaliteit van witte champignons valt niet altijd te garanderen. Uit... -
GreenCHAINge 5: Peer
GreenCHAINge 5: Peer - WUR Project GreenCHAINge 5: Peer Export van peren naar verre bestemmingen bevorderen door een betere kwaliteitsbeheersing in de...