Terug naar profiel Projecten - prof.dr.ir. HFJ (Huub) Savelkoul Projecten van HFJ Savelkoul Stabiliteit van Bet v1-analoge allergenen in de voedselproductieketen Dit AIO onderzoek is gericht op de stabiliteit van kruisreactieve allergenen en processing. Hiervoor zullen diverse Bet v 1 homologen in een... Ontwikkeling van immunomodulatoire voedingsingrediënten uit eetbare paddestoelen Ziektes waarbij het immuunsysteem is betrokken zijn van grote invloed op de ervaren kwaliteit van leven, en vormen een belangrijke kostenfactor voor... Enzymatische oxidatie om de allergeniciteit van voedingsproducten te verlagen Het is bekend dat enzymatische oxidatiereacties de allergeniciteit van verse appels kunnen verlagen. De mogelijkheid om deze enzymatische reactie toe... Wederzijdse beïnvloeding van consumptiepatronen op de ontwikkeling van voedselallergie Dit AIO onderwerp zoekt naar de factoren die de gevoeligheid van patiënten voor Bet v 1 uit berk en de homologen ervan in diverse groenten- en...