Ga direct naar onderdeel:
  • Content
  • Zoekbox
  • Kruimelpad
Wageningen University & Research logo Research logo</L>
prof.dr.ir. CGPH (Karin) Schroen

prof.dr.ir. CGPH (Karin) Schroen

persoonlijk hoogleraar
Contact
http://www.wageningenur.nl/en/Expertise-Services/Chair-groups/Agrotechnology-and-Food-Sciences/Food-Process-Engineering/Research/Food-microtechnology.htm
http://www.wageningenur.nl/en/Expertise-Services/Chair-groups/Agrotechnology-and-Food-Sciences/Food-Process-Engineering/Research.htm

Verder naar:

  • Publicaties
  • Nevenwerkzaamheden
  • Projecten
  • Onderwijsactiviteiten
  • Contactpersoon voor...

Persoonlijke informatie

Beschikbaarheid
  • ma label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
  • di label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
  • wo label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
  • do label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
  • vr label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
aanwezig afwezig
Organisatie Departement Agrotechnologie en Voedingswetenschappen
Onderdeel Levensmiddelenproceskunde
Postadres Postbus 17
6700AA WAGENINGEN
Bezoekadres Bornse Weilanden 9
6708WG WAGENINGEN
Telefoon +31-317-483396
Telefoon +31-317-482884
Secretariaat +31317482884
Gebouw/kamer 118/X1120
Bodenummer 280
Expertises Onderwijs, Levensmiddelen- en bioproceskunde, Voedingswetenschappen, Engineering, Voedingswetenschappen en levensmiddelentechnologie, Fysische chemie, Levensmiddelentechnologie, Biokatalyse, Bioproceskunde, Bioreactoren, Colloïden, Enzymen, Levensmiddelenproceskunde, Voedselverwerking, Emulsies, Inkapselen, Energiebesparing, Membranen, Proceskunde, Oppervlaktechemie
Menu
  • Over WUR
  • Werken bij
  • Contact
  • Inloggen
nl|Nederlands
NL
  • en|English
  • EN
  • de|Deutsch
  • DE
  • fr|Français
  • FR
  • es|Español
  • ES
  • cn|中文
  • 中文
  • Onderwijs &
    Opleidingen
  • Onderzoek &
    Resultaten
  • Waardecreatie &
    Samenwerking
U bent hier
  • Home Klik om uit te klappen
    • Onderwijs & Opleidingen
    • Onderzoek & Resultaten
    • Waardecreatie & Samenwerking
    • Werken bij
    • Nieuws
    • Agenda
    • Universiteitsfonds Wageningen
    • Dossiers
    • Over WUR
    • Universiteit
    • Alumni
    • Social media
    • Achtergronden
    • Inloggen
    • Contact
    • Privacy & Cookie verklaring
    • Toegankelijkheidsverklaring
    • E-mail disclaimer
  • Levensmiddelenproceskunde - Karin prof.dr.ir. CGPH (Karin) Schroen
Wageningen University &amp; Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life

To explore the potential of nature to improve the quality of life.

Wageningen University & Research op Social Media

Onderwijs & Opleidingen

  • Universiteit
  • Bachelor
  • Master
  • Online onderwijs
  • Promoveren
  • Opleidingen voor professionals
  • Contact met studievoorlichting

Onderzoek & Resultaten

  • Onderzoeksinstituten
  • Leerstoelgroepen
  • Wettelijke onderzoekstaken
  • Onze thema's
  • Research@WUR
  • Bibliotheek

Waardecreatie & Samenwerking

  • Investeren in Innovatie
  • Kennis voor de maatschappij
  • Ondernemerschap
  • Faciliteiten & Tools
  • Dossiers
  • Longreads
  • Contact
  • Over WUR
  • Werken bij
  • Privacy & Cookie verklaring
  • Algemene voorwaarden
  • Mijn persoonsgegevens
  • Disclaimer
  • Toegankelijkheidsverklaring
  • Medewerkers en integriteit
  • Gedragsregels mededinging
  • Inloggen