Ga direct naar onderdeel:
  • Content
  • Zoekbox
  • Kruimelpad
Wageningen University & Research logo Research logo</L>
Terug naar profiel

Projecten - prof.dr.ir. C (Kees) de Graaf

Projecten van C de Graaf
  • Nieuwe eiwitvoedingsmiddelen - wat ouderen nodig hebben, wat willen ouderen 1
    De groeiende heterogene groep ouderen is een interessante doelgroep voor commercialisatie van eiwit verreikte producten. Relatief weinig is bekend...
  • Code Delicious: hoe krijg je kinderen aan de groenten?
    Vanwege het groeiende probleem van overgewicht, is het van belang dat kinderen leren gezonder te eten. Meer groenten bijvoorbeeld. Kinderen eten over...
  • Double emulsions as fat replacers – from physical stability to oral processing and sensory perception and back
    Het gebruik van dubbele emulsies is een veelbelovende strategie om het oliegehalte in levensmiddelen te verlagen. We onderzoeken de invloed van...

  • prof.dr.ir. C (Kees) de Graaf
    prof.dr.ir. C (Kees) de Graaf Professor in Sensory Science and Eating Behaviour
    Contactformulier

Persoonlijke informatie

Beschikbaarheid
  • ma label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
  • di label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
  • wo label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
  • do label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
  • vr label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
aanwezig afwezig
Organisatie Departement Agrotechnologie en Voedingswetenschappen
Onderdeel Humane Voeding & Gezondheid
Postadres Postbus 17
6700AA WAGENINGEN
Bezoekadres Stippeneng 4
6708WE WAGENINGEN
Telefoon +31317484451
Telefoon +31317483758
Gebouw/kamer 124/1064
Bodenummer 62
Expertises Voeding van de mens, Psychologie, Voedingsgedrag, Voedingsgewoonten, Geurstoffen en smaakstoffen, Voeding en gezondheid, Sensorische evaluatie, Smaakonderzoek, Sensorische wetenschappen
Menu
  • Over WUR
  • Werken bij
  • Contact
  • Inloggen
nl|Nederlands
NL
  • en|English
  • EN
  • de|Deutsch
  • DE
  • fr|Français
  • FR
  • es|Español
  • ES
  • cn|中文
  • 中文
  • Onderwijs &
    Opleidingen
  • Onderzoek &
    Resultaten
  • Waardecreatie &
    Samenwerking
U bent hier
  • Home Klik om uit te klappen
    • Onderwijs & Opleidingen
    • Onderzoek & Resultaten
    • Waardecreatie & Samenwerking
    • Werken bij
    • Nieuws
    • Agenda
    • Universiteitsfonds Wageningen
    • Dossiers
    • Over WUR
    • Universiteit
    • Alumni
    • Social media
    • Achtergronden
    • Inloggen
    • Contact
    • Privacy & Cookie verklaring
    • Toegankelijkheidsverklaring
    • E-mail disclaimer
  • Humane Voeding & Gezondheid - Kees prof.dr.ir. C (Kees) de Graaf Klik om uit te klappen
    • Projecten
    • Onderwijsactiviteiten
    • Contactpersoon voor...
  • Projecten
Wageningen University &amp; Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life

To explore the potential of nature to improve the quality of life.

Wageningen University & Research op Social Media

Onderwijs & Opleidingen

  • Universiteit
  • Bachelor
  • Master
  • Online onderwijs
  • Promoveren
  • Opleidingen voor professionals
  • Contact met studievoorlichting

Onderzoek & Resultaten

  • Onderzoeksinstituten
  • Leerstoelgroepen
  • Wettelijke onderzoekstaken
  • Onze thema's
  • Research@WUR
  • Bibliotheek

Waardecreatie & Samenwerking

  • Samenwerken met WUR
  • Waarde voor de wereld
  • Impact in de praktijk
  • Faciliteiten & apparatuur
  • In gesprek met WUR
  • Ondernemen bij WUR
  • Contact
  • Over WUR
  • Werken bij
  • Privacy & Cookie verklaring
  • Algemene voorwaarden
  • Mijn persoonsgegevens
  • Disclaimer
  • Toegankelijkheidsverklaring
  • Medewerkers en integriteit
  • Gedragsregels mededinging
  • Inloggen