Ga direct naar onderdeel:
  • Content
  • Zoekbox
  • Kruimelpad
Wageningen University & Research logo Research logo</L>
Terug naar profiel

Contactpersoon voor... - dr.ir. JW (Wouter) Spek

Nieuws

  • CVB actualiseert aminozuren in ruwvoeders
    12 februari 2020 | De gehalten aan aminozuren in gras- en maïskuil in de CVB-tabel worden op basis van nieuw onderzoek geactualiseerd.
  • Energiebehoefte melkvee: update van het VEM-systeem
    4 februari 2020 | De energiebehoefte voor onderhoud van hedendaags melkvee is hoger dan in 1975, toen de basis werd gelegd voor het VEM-systeem door Van Es: lacterende...
  • CVB werkt aan verbetering DVE/OEB-systeem
    29 januari 2020 | Het duurt nog even, maar het CVB werkt hard aan het valideren en actualiseren van het eiwitwaarderingssysteem voor herkauwers, het DVE/OEB-systeem....
  • CVB past berekening bestendig zetmeel en eiwit in snijmaïskuil aan
    21 januari 2020 | Vanaf het moment van inkuilen neemt het percentage bestendig zetmeel en bestendig eiwit in snijmaïssilage geleidelijk af en stijgt het gehalte...
  • CVB actualiseert de samenstelling van veevoedergrondstoffen - GroenPact
    19 december 2019 | In de Veevoedertabel 2019 zijn de chemische samenstelling en voederwaarden van een groot aantal veevoedergrondstoffen geactualiseerd. Ook zijn de...
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende
  • dr.ir. JW (Wouter) Spek
    dr.ir. JW (Wouter) Spek Contactpersoon
    Contactformulier

Persoonlijke informatie

Beschikbaarheid
  • ma label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
  • di label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
  • wo label_factsheet_morning label_factsheet_unavailable label_factsheet_afternoon label_factsheet_unavailable
  • do label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
  • vr label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
aanwezig afwezig
Expertises Diervoeding, Eiwitmetabolisme
Menu
  • Over WUR
  • Werken bij
  • Contact
  • Inloggen
nl|Nederlands
NL
  • en|English
  • EN
  • de|Deutsch
  • DE
  • fr|Français
  • FR
  • es|Español
  • ES
  • cn|中文
  • 中文
  • Onderwijs &
    Opleidingen
  • Onderzoek &
    Resultaten
  • Waardecreatie &
    Samenwerking
U bent hier
  • Home Klik om uit te klappen
    • Onderwijs & Opleidingen
    • Onderzoek & Resultaten
    • Waardecreatie & Samenwerking
    • Werken bij
    • Nieuws
    • Agenda
    • Universiteitsfonds Wageningen
    • Dossiers
    • Over WUR
    • Universiteit
    • Alumni
    • Social media
    • Achtergronden
    • Inloggen
    • Contact
    • Privacy & Cookie verklaring
    • Toegankelijkheidsverklaring
    • E-mail disclaimer
  • Wouter dr.ir. JW (Wouter) Spek Klik om uit te klappen
    • Projecten
    • Contactpersoon voor...
  • Contactpersoon voor...
Wageningen University &amp; Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life

To explore the potential of nature to improve the quality of life.

Wageningen University & Research op Social Media

Onderwijs & Opleidingen

  • Universiteit
  • Bachelor
  • Master
  • Online onderwijs
  • Promoveren
  • Opleidingen voor professionals
  • Contact met studievoorlichting

Onderzoek & Resultaten

  • Onderzoeksinstituten
  • Leerstoelgroepen
  • Wettelijke onderzoekstaken
  • Onze thema's
  • Research@WUR
  • Bibliotheek

Waardecreatie & Samenwerking

  • Samenwerken met WUR
  • Waarde voor de wereld
  • Impact in de praktijk
  • Faciliteiten & apparatuur
  • In gesprek met WUR
  • Ondernemen bij WUR
  • Contact
  • Over WUR
  • Werken bij
  • Privacy & Cookie verklaring
  • Algemene voorwaarden
  • Mijn persoonsgegevens
  • Disclaimer
  • Toegankelijkheidsverklaring
  • Medewerkers en integriteit
  • Gedragsregels mededinging
  • Inloggen