‘Mijn studie in Wageningen heeft ervoor gezorgd dat ik nu een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van Bangladesh’

Steun het Anne van den Ban Fonds en draag bij aan het opleiden van lokale deskundigen die later een leidende rol kunnen spelen in de ontwikkeling van hun eigen land. Met uw bijdrage geeft u talenten een kans en draagt u bij aan de ontwikkeling van arme landen. Iedere afgestudeerde van Wageningen University kan weer een positieve invloed hebben op de levens van duizenden anderen.

Neem het verhaal van Abdus Sattar uit Bangladesh, net als u een oud-student van Wageningen University. Met behulp van het Anne van den Ban Fonds studeerde hij in Wageningen. Inmiddels is Abdus afgestudeerd en teruggekeerd naar Bangladesh.

Hij werkt nu als docent bij de Faculteit Rampenstudies van de Patuakhali Science and Technology University in Bangladesh. Abdus: “In mijn huidige werk aan een publieke universiteit leid ik studenten op die straks nationaal en internationaal een verschil zullen maken voor de samenleving. Als docent draag ik bij aan het werkveld door kennis door te geven aan studenten en door mijn toekomstige onderzoeksresultaten. Zonder de steun van het fonds had ik dit niet kunnen bereiken.”

Abdus is een mooi voorbeeld van waar het Anne van den Ban Fonds voor staat. Studenten zoals Abdus hebben uw steun hard nodig. Mogen we dit jaar weer op u rekenen?

Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage!


Vaste donateur

Wilt u vaste donateur worden? Vul dan het formulier in. Kies als doel 'Anne van den Ban Fonds' en als betaalwijze 'machtiging'.