Prijs voor website Wageningen UR

Nieuws

Prijs voor website Wageningen UR

Gepubliceerd op
17 mei 2013

Onze website, www.wageningenur.nl, is uitgroepen tot 'Best Corporate Site'. Tijdens de Dutch Interactive Awards oordeelde de jury: "In deze categorie steekt dit initiatief er met kop en schouders bovenuit. De universiteit van Wageningen zit op een berg aan content en heeft met deze website de manier gevonden om dit overzichtelijk naar buiten te brengen."

Marc Lamers, hoofd Corporate Communications & Marketing, is uiteraard erg blij met deze prijs. Hij vindt de nieuwe site een grote verbetering ten opzichte van de verschillende sites die we eerst hadden. “We presenteren onze kennis op een veel logischere manier en we kunnen nu beter bijhouden welke mensen onze site bezoeken, in welke onderwerpen ze geïnteresseerd zijn en hoe lang ze op onze website kijken. Informatie die we goed kunnen gebruiken bij onze marketing.”

Ook hoofdredaceur Jelle Maas is trots op deze belangrijke prijs: “We hebben meer dan 800 sites en subsites samengebracht in één aantrekkelijk site. Daar hebben we met z’n allen hard gewerkt en het is geweldig dat onze inspanningen op deze manier beloond worden”.

De Dutch Interactive Awards werden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Bij de beoordeling van de inzendingen keek de jury niet alleen naar design en creativiteit, maar ook naar resultaat en de bouw van het project.

De website van Wageningen UR werd ontworpen door designbureau Fabrique. Fabrique sleepte ook een andere prijs in de wacht bij de Dutch Interactive Awards 2013. Ze wonnen in de categorie ‘Brand’ met Rijksmuseum.nl.